Werken bij The Greenery Logistics

Kies voor een baan in vers!

Werken bij The Greenery Logistics

Samen werken aan het beste in vers!

Als internationaal, toonaangevend logistiek versbedrijf biedt The Greenery Logistics een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Onze medewerkers hebben één ding gemeen: hun liefde voor groente en fruit.

De werkdag van een Operations Support Coördinator

“In mijn functie ben ik het wakend oog van de dagelijkse operatie en ondersteun ik de dagelijkse operatie bij het uitleveren van alle orders. Met het motto ‘voorkomen is beter dan verhelpen’ zorg ik met behulp van alle informatie en data die ik tot mijn beschikking heb, dat mijn collega’s alle voorraden kunnen controleren zodat er geen knelpunten ontstaan bij het verzamelen van de orders. Daarnaast monitor ik gedurende de dag het orderverloop en alle voorraden zodat er geen tekorten ontstaan. Ook controleer ik alle uitgaande leveringen of zo op de juiste manier zijn verzameld en of de zendingen aan het juiste dock staan. Zo komen alle leveringen aan bij de juiste klant. Een precies werkje dus! Ik vind het een kick om, samen met mijn collega’s, iedere dag weer te zorgen dat we een zo vlekkeloos mogelijke operatie hebben.”

De werkdag van een Transportplanner Buitenland

“Ik werk op de Planning UK van Dijco, het transportbedrijf van The Greenery Logistics. Hierbij verzorg ik dat alle transportorders richting Engeland goed worden uitgevoerd. Sinds de Brexit hebben we voor het zaken doen met en transporteren naar Groot-Brittannië veel extra documenten nodig. Bijvoorbeeld een export- en een importdocument en een KCB goedkeuring. Als we die zaken niet op orde hebben, komt onze zending de UK niet in. Tegelijkertijd boek ik de boot voor Hoek van Holland naar Harwich en weer terug. Onze vrachtwagen gaat heen met de boot van 22 uur en de volgende dag terug met de boot van 23 uur. Het is zaak om op tijd te zijn met de boeking zodat er zeker nog een plekje over is voor onze chauffeur en zijn wagen. Gedurende de dag heb ik veel contact met mijn collega’s van de planning en de chauffeurs. Supergezellig en de dagen vliegen voorbij!”

De weg op met Dijco

Interesse in baan een bij The Greenery Logistics?

Interesse in baan een bij The Greenery Logistics?