Nieuws

Quentin en Tim stromen door!

25 april 2024

Bij The Greenery Logistics juichen we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers toe. Met trots introduceren we Quentin Klerks en Tim Schepers, die recentelijk zijn doorgestroomd naar de rol van teammanager.

Quentin en Tim stromen door!

Functie Teammanager

Quentin, ooit begonnen als student supply chain management, wilde altijd al doorgroeien naar een leidinggevende functie. Zodoende wezen Ko en Riwesh Quentin op een vrijgekomen vacature van teammanager warehousemanagement (WM). Met een achtergrond in SCM en een reeds vorig jaar behaalde Green Belt-certificering, brengt Quentin een schat aan kennis en een frisse blik op de afdeling WM.

“Collega’s waren over het algemeen positief verrast en hebben het over ‘die SCM’er die bij WM komt kijken’.”

Quentin Klerks

Tim, die zijn carrière bij The Greenery begon bij Hollander Operations Support en later voortzette als trainee, heeft door zijn veelzijdigheid in rollen als SCM’er, teamleider Kleinpak en projectleider bij Dijco een breed begrip ontwikkeld van onze bedrijfsprocessen. Tim vervolgt: “Kleinpak vond ik veruit het leukste onderdeel tijdens mijn traineeship, de saamhorigheid is er groot”. Dat hij solliciteerde op de functie van teammanager, kwam dan ook als geen verrassing voor zijn collega’s.

Ambitie & Verbinden

Beide heren delen de ambitie om hun respectievelijke afdelingen nauwer met elkaar te verbinden en benadrukken het belang van proactiviteit en ondernemerschap binnen The Greenery. Hun advies aan collega's is duidelijk: "Wees ondernemend en durf de stap te zetten. Bij The Greenery liggen er veel mogelijkheden, als je ze maar durft te grijpen."